Despre noi

TQM Consult a intrat pe piata de servicii de consultanta, audit si instruire in anul 2004. Primii ani de consultanta au fost ani de pionierat in domeniul sigurantei alimentului, fiind si anii in care certificarea sistemelor de management in Romania era intr-o dezvoltare puternica. Consultantii TQM Consult si-au adus o contributie importanta in dezvoltarea unor documentatii ale sistemelor de management al sigurantei alimentului, avand de la inceput dorinta de a fi cat mai aproape de client. De la inceputul activitatii, misiunea firmei a fost de a elabora documente foarte bine structurate, concentrate si adaptate perfect la activitatea firmei. In acelasi timp, ne-am propus sa ne asistam clientii in implementarea sistemelor de management dand dovada de mult profesionalism si implicare.

In 10 ani, activitatea firmei s-a dezvoltat mult, completandu-si domeniile de competenta si castigand recunoastere pe mai multe domenii de activitate. Expertiza noastra principala este pe industria alimentara. Ne place aceast domeniu si facem eforturi de a spijini dezvoltarea acestuia prin misiunile de consultanta pe care le-am dezvoltat si le dezvoltam in continuare, prin cursurile prin care pregatim specialisti in domeniu, cat si prin pregatirea noastra continua in directiile noi de dezvoltare ale pietei.

In acesti 10 ani am sprijinit peste 150 de companii in implementarea, certificarea si imbunatatirea sistemelor de management al calitatii, sigurantei alimentului, mediului si sanatatii ocupationale, oferindu-le servicii de:

  • Consultanta in vederea certificarii sistemelor de management conform standardelor internationale;
  • Consultanta in vederea implementarii sistemelor HACCP si conformarii cu cerintele legale;
  • Instruiri in domeniul calitatii si sigurantei alimentului, in mod deosebit instruiri realizate la sediul clientului, adaptate pe nevoile si documentatia acestora;
  • Audit intern;
  • Audit extern in colaborare cu organisme de certificare precum SRAC CERT sau TUV HESSEN;
  • Audit la furnizor.

Echipa TQM Consult este formata dintr-un Consultant Senior si trei Consultanti. In cazul proiectelor de consultanta mai mari, compania apeleaza la colaboratori externi, cu care incheie contracte de colaborare si care respecta aceleasi standarde inalte in ce priveste profesionalismul si relatia cu clientul.

Printre domeniile de activitate in care am castigat expertiza se numara: alimentatie publica, depozitare, comercializare, servicii logistice, formare profesionala, ambalare alimente, procesare: carne, lapte si miere de albine si productie de: paine, patiserie, cofetarie, paste fainoase, produse zaharoase, conserve de legume si fructe, bauturi, ambalaje pentru industria alimentara etc.